Утре дъждът спира. Ще продължи да духа североизточен вятър, ще бъде

...
Утре дъждът спира. Ще продължи да духа североизточен вятър, ще бъде
Коментари Харесай

Утре дъждът спира

Утре дъждът стопира. Ще продължи да духа североизточен вятър, ще бъде до сдържан, в Източна България - краткотрайно мощен, само че вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са сред 7°С и 12°С, в София - към 7°С.

Над Черноморието през по-голямата част от деня облачността ще е забележителна, сутринта, тук-там - със слаби превалявания от дъжд. Привечер ще настъпи по-съществено понижение на облачността. Ще духа сдържан, за малко и мощен, северен вятър, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са 8°С-9°С, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Над планините преди обяд ще бъде най-вече облачно, на обособени места - с валежи от сняг. След обяд облачността ще понижава. Ще духа до сдържан, североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1°С, на 2000 метра - към минус 5°С, съобщи Национален институт по метеорология и хидрология.

През почивните дни в Западна България времето ще бъде най-вече слънчево. Над Източна ще има най-вече забележителна ниска облачност и ръмежи, на повече места - в събота. Вятърът ще се задържи слаб, в събота, в източните региони - до сдържан, от североизток, в неделя ще се ориентира от югоизток.

Минималните температури ще са сред минус 2°С и 3°С, а дневните постепенно ще се покачват и в неделя оптималните ще са сред 10°С и 15°С.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР